Who we are

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η SBIA είναι μια υψηλής τεχνολογίας εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή βιομηχανικών και κτηριακών αυτοματισμών, ανάπτυξη εργαλείων smart factory 4.0 για βελτίωση και αποτελεσματική διαχείριση της παραγωγής, στην ανάπτυξη κέντρων συλλογής πληροφοριών και ελέγχου, στην εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης εγκαταστάσεων και στην ανάπτυξη λογισμικού. Ορισμένες από τις δεξιότητες της SBIA είναι τα συστήματα PLC, SCADA, HMI, η τεχνογνωσία περί αυτόματων διαδικασιών και οι εξειδικευμένες βιομηχανικές τεχνικές. Είμαστε ένας καταχωρημένος και εγκεκριμένος Systems integrator της Siemens, ενώ συνεργαζόμαστε σε τεχνολογικό επίπεδο με πολλές καθιερωμένες στον κλάδο επιχειρήσεις, κατασκευαστές, ειδικούς, καθώς και με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα. Με περισσότερα από 650 έργα ως σημείο αναφοράς, με κορυφαία αποτελέσματα και σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγή, αποσκοπούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με προϊόντα υψηλής αποδοτικότητας.

Η SBIA έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και τους τομείς ειδίκευσής της μέσα από μια πρόσφατη συνεργασία με επαγγελματίες υψηλών δεξιοτήτων, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, όχι μόνο στον τομέα του αυτοματισμού, αλλά και στο σύνολο των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβάνοντας τα πάντα από τα θεμέλια μέχρι τις κεραίες στην οροφή. Συνεπώς, μπορούμε να παρέχουμε Ολοκληρωμένες εργοστασιακές υπηρεσίες στους περισσότερους τομείς της βιομηχανίας, και να εγγυηθούμε ανώτερης ποιότητας εμπειρία στους πελάτες, ενσωματώνοντας και εφαρμόζοντας όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται.

Η Total Factory Services αναπτύχθηκε για να καλύψει την ανάγκη για ευκολότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση οποιασδήποτε εγκατάστασης από έναν μόνο πάροχο. Προσφέρουμε ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων, τη διανομή ισχύος και τη διαχείριση των AHU, έως την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη συντήρηση, την τεκμηρίωση, τις μελέτες, έως τις πιστοποιημένες διαδικασίες, τη συλλογή πληροφοριών και τον αποτελεσματικό κεντρικό έλεγχο.

 

Έχουμε επενδύσει στις υποδομές της εταιρείας μας και είμαστε σε θέση να παρέχουμε, όχι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και πωλήσεις, εξυπηρέτηση μετά τις πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως τεχνική τεκμηρίωση για πιστοποιήσεις και υπηρεσίες διακρίβωσης, πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών για επισκευές και δοκιμές, τεχνικούς ορισμούς, άδειες και συμβουλευτική υποστήριξη.

 

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών, η SBIA μπορεί να εγγυηθεί στην εταιρεία σας την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας. Με τα καλά οργανωμένα τμήματα μεταποίησης και διανομής, και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, αποσκοπούμε στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας και, συνεπώς, να σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που επιζητείτε. Στη SBIA ξεχωρίζουμε για τον σχεδιασμό έξυπνων συστημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν με καινοτόμο τρόπο σε κάθε είδους βιομηχανία, παρέχοντας λύσεις και εργαλεία σε κάθε σύστημα παραγωγής.

Το portfolio μας περιλαμβάνει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια, υποδομές, αεροδρόμια, φαρμακοβιομηχανίες, παραγωγούς και κατασκευαστικές.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, 650 και πλέον παραδομένα έργα, εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες, αφοσίωση και προοδευτικό πνεύμα, καινοτόμες λύσεις, εμπειρία στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Επίσης διότι εξυπηρετούμε το σύνολο των περιπτώσεων υποστήριξης σε λιγότερο από 90 λεπτά. Αλλά το ποιο σημαντικό, λόγω ότι κατασκευάζουμε future proof systems. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της εταιρείας μας είναι να καθιερωθεί στο πεδίο των συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού ως μια αξιόπιστη εταιρεία που κατασκευάζει καλύτερα και εξυπνότερα προϊόντα αυτοματισμού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις μέσα από την ανάπτυξη και υλοποίηση μοναδικών εργαλείων για τη σύγχρονη βιομηχανία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε την ποιότητα των τεχνικών υπηρεσιών που παρέχονται στις βιομηχανίες και να χαράξουμε μια πορεία που θα μας οδηγήσει σε ένα επίπεδο δυναμικού ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά.

Start typing and press Enter to search