Who we are

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η SBIA είναι μια υψηλής τεχνολογίας εταιρεία που ειδικεύεται στη σχεδίαση και εφαρμογή στοιβαρών, αξιόπιστων και έξυπνων συστημάτων αυτοματισμού, μελλοντικά διασφαλισμένα, χωρίς περιορισμούς στην επέκταση και στην επικοινωνία με συστήματα τρίτων. Κατασκευάζουμε smart factory 4.0 συστήματα ψηφιακού μετασχηματισμού, κέντρα ελέγχου και συλλογής πληροφοριών, συστημάτα διαχείρισης εγκαταστάσεων και ανάπτυξη εφαρμογών και εργαλεία λογισμικού. Ορισμένες από τις ειδικές δεξιότητες της SBIA είναι τα συστήματα PLC, ΗΜΙ και SCADA η τεχνογνωσία περί αυτόματων διαδικασιών και οι εξειδικευμένες βιομηχανικές τεχνικές. Είμαστε ένας εγκεκριμένος Systems integrator της Siemens, ενώ συνεργαζόμαστε με επιφανείς βιομηχανικούς και τεχνολογικούς οργανισμούς, καθώς και με κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, για να προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας σε οποιοδήποτε βιομηχανικό περιβάλλον, από τις φαρμακοβιομηχανίες έως τις κατασκευαστικές υποδομές. Με εκατοντάδες έργα ως σημείο αναφοράς, με κορυφαία αποτελέσματα και σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγή, αποσκοπούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με προϊόντα υψηλής αποδοτικότητας.

Η πολιτική μας βασίζεται στη διαρκή βελτίωση και την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, προσφέροντας τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα της παραγωγής και της διαχείρισης. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις, παρέχουμε υπηρεσίες που εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση και ανταποκρισιμότητα, αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία και την προσαρμοστικότητά μας στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Στη SBIA, δεσμευόμαστε να παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε την εξυπηρέτηση μετά τις πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη, όπως επιθυμούν οι πελάτες μας, σε κάθε βήμα της συνεργασίας. Η επιτυχία μας εδράζεται στην καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την ευελιξία και τη διαφάνεια που προσφέρουμε, καθιστώντας μας ιδανικούς συνεργάτες για την επίτευξη των στόχων σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η SBIA έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των βιομηχανικών αυτοματισμών και διαχείρισης πληροφορίας, με ένα ισχυρό ιστορικό που περιλαμβάνει εκατοντάδες παραδομένα έργα και ικανοποιημένους πελάτες. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία και το προοδευτικό μας πνεύμα αναδεικνύουν την ικανότητά μας να προσφέρουμε λύσεις που είναι όχι μόνο αιχμηρές αλλά και μελετημένες με ορίζοντα δεκαπέντε ετών, διασφαλίζοντας την επένδυσή σας μακροπρόθεσμα.

Διαθέτουμε εξειδίκευση στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, με άριστη γνώση των τελευταίων βέλτιστων τεχνικών που εφαρμόζονται στην πράξη. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας συνδυάζουν ειδικά εργαλεία και λογισμικό, εξασφαλίζοντας πανελλαδική κάλυψη, είτε μέσω τηλε-εποπτείας είτε μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις που όχι μόνο συμβαδίζουν με τις τρέχουσες ανάγκες αλλά προηγούνται των προσδοκιών της αγοράς, προσφέροντας στους πελάτες μας μια άνετη και ασφαλή μετάβαση προς το μέλλον.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της SBIA είναι να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος και αξιόπιστος κατασκευαστής στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων αυτοματισμού, προσφέροντας καινοτόμες και ευφυείς λύσεις αυτοματισμού. Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε και να υλοποιήσουμε μοναδικά εργαλεία που επιτρέπουν στη σύγχρονη βιομηχανία να επιτυγχάνει ξεχωριστές επιδόσεις. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε την απόδοση των στελεχών σας, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία που τους επιτρέπουν να διαπρέψουν στους ρόλους τους, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την επιχειρησιακή αποδοτικότητα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμά μας είναι να αναδειχθεί η επιχείρηση ως διεθνής παίκτης στην αγορά καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών και της διαχείρησης της πληροφορίας. Στοχεύουμε να αναπτύξουμε τεχνολογίες που θα καθορίζουν τις βιομηχανικές πρακτικές, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και την επιχειρησιακή εξέλιξη των πελατών μας. Επιδιώκουμε να καθιερώσουμε νέα πρότυπα στην αγορά, διασφαλίζοντας ότι κάθε λύση που προσφέρουμε είναι όχι μόνο αιχμηρή αλλά και εύκολα ενσωματώσιμη στις υπάρχουσες βιομηχανικές διαδικασίες. Προσβλέπουμε επίσης στη δημιουργία ενός δικτύου διεθνών συνεργασιών, ενισχύοντας την παρουσία μας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους τεχνολογικούς οργανισμούς.

Start typing and press Enter to search