Who we are

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η SBIA είναι μια υψηλής τεχνολογίας εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή smart factory 4.0 παραγωγικών μονάδων, την ανάπτυξη κέντρων συλλογής πληροφοριών και ελέγχου, στην εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης εγκαταστάσεων και στην ανάπτυξη λογισμικού. Ορισμένες από τις ειδικές δεξιότητες της SBIA είναι τα συστήματα PLC και SCADA η τεχνογνωσία περί αυτόματων διαδικασιών και οι εξειδικευμένες βιομηχανικές τεχνικές. Είμαστε ένας εγκεκριμένος Systems integrator της Siemens, ενώ συνεργαζόμαστε σε τεχνολογικό επίπεδο με πολλές καθιερωμένες στον κλάδο επιχειρήσεις, κατασκευαστές καθώς και με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα. Με εκατοντάδες έργα ως σημείο αναφοράς, με κορυφαία αποτελέσματα και σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγή, αποσκοπούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με προϊόντα υψηλής αποδοτικότητας.

Η SBIA έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσα από μια πρόσφατη συνεργασία/σύμπραξη 17 εταιριών υψηλών δεξιοτήτων και εξειδίκευσης, η κάθε μία στον τομέα της, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, όχι μόνο στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού, αλλά στο σύνολο των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβάνοντας τα πάντα από τα θεμέλια μέχρι τις κεραίες στην οροφή. Συνεπώς, μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους περισσότερους  τομείς τεχνολογίας της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελματικών εγκαταστάσεων, της επικοινωνίας και του τηλεχειρισμού, των δικτύων και της ασφάλειας, και να εγγυηθούμε ανώτερης ποιότητας εμπειρία στους πελάτες, ενσωματώνοντας και εφαρμόζοντας όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται.

Το Total Factory Services αναπτύχθηκε για να καλύψει την ανάγκη για ευκολότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση οποιασδήποτε εγκατάστασης από έναν και μόνο πάροχο. Προσφέρουμε ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων, από τη διανομή ισχύος και τη διαχείριση των AHU, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη συντήρηση, την τεκμηρίωση, τις μελέτες, έως τις πιστοποιημένες διαδικασίες, τη συλλογή πληροφοριών και τον αποτελεσματικό κεντρικό έλεγχο. Η εταιρίας μας διαθέτει και προσφέρει υπηρεσίες των εξής ειδικοτήτων μηχανικών: πολιτικού, μηχανολόγου, ηλεκτρολόγου, αυτοματισμών, λογισμικού, δικτύων και κυβερνοασφάλειας.

 

Έχουμε επενδύσει στις υποδομές της εταιρείας μας και είμαστε σε θέση να παρέχουμε, όχι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και εξυπηρέτηση μετά τις πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως τεχνική τεκμηρίωση για πιστοποιήσεις και υπηρεσίες διακρίβωσης, πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών για επισκευές και δοκιμές, τεχνικούς ορισμούς, άδειες και συμβουλευτική υποστήριξη.

 

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανίας, η SBIA μπορεί να εγγυηθεί στην εταιρεία σας την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας. Με τα καλά οργανωμένα τμήματα μεταποίησης και διανομής, και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, αποσκοπούμε στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας και, συνεπώς, να σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που επιζητείτε. Στη SBIA ξεχωρίζουμε για τον σχεδιασμό έξυπνων συστημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν με καινοτόμο τρόπο σε κάθε είδους βιομηχανία, παρέχοντας λύσεις και εργαλεία σε κάθε σύστημα παραγωγής.

Το portfolio μας περιλαμβάνει ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια, υποδομές, αεροδρόμια, φαρμακοβιομηχανίες, παραγωγούς και κατασκευαστικές.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, εκατοντάδες παραδομένα έργα, εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες, αφοσίωση και προοδευτικό πνεύμα, καινοτόμες λύσεις, εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη. Συστήματα μελετημένα με ορίζοντα 15ετιας ώστε να διασφαλίσουμε την επένδυσή σας προσφέροντας future proof λύσεις φτιαγμένες για να δουλεύουν. Άριστη γνώση της τεχνολογίας και των νέων τεχνικών, ειδικά εργαλεία και λογισμικό, πανελλαδική κάλυψη είτε με συστήματα τηλε-εποπτείας είτε με συνεργάτες. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της εταιρείας μας είναι να καθιερωθεί στο πεδίο των συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού ως μια αξιόπιστη εταιρεία που κατασκευάζει καλύτερα και εξυπνότερα προϊόντα αυτοματισμού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις μέσα από την ανάπτυξη και υλοποίηση μοναδικών εργαλείων για τη σύγχρονη βιομηχανία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε την ποιότητα των τεχνικών υπηρεσιών που παρέχονται στις βιομηχανίες και να χαράξουμε μια πορεία που θα μας οδηγήσει σε ένα επίπεδο δυναμικού ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά.

Start typing and press Enter to search